www.honeywell.comwww.honeywell.se
HEM Generell Vatten Värme Fastighetsautomation Kyla Kontakta oss Beställ
D06F

Se vår e-katalog för mer information om våra produkter.

Tryckreduceringsventiler minskar energiförbrukningen

Honeywells tryckreduceringsventiler skyddar distributionssystemet, VVS och apparatur från skador som kan uppstå av högt tryck. Speciellt på natten med minskad förbrukning eller genom tryckslag kan belastningen på tillkopplad armatur vara särskilt högt. I dessa fall kan en stabil tryckreduceringsventil skydda anläggningar mot eventuella skador.

Tryckreduceringsventiler från Honeywell minskar vattentrycket till det inställda värdet och håller det inställda trycket konstant oberoende variationer på det inkommande trycket. Tryckreduceringsventiler minskar också vattenförbrukningen. Till exempel, om vattentrycket reduceras från 6 bar till 3 bar, en familj på fyra minska den årliga vattenförbrukningen med upp till 29%. Detta ger ekonomiska besparingar.

Vi rekommenderar att våra tryckreducerande ventiler används i kombination med en backventil och ett filter för optimalt skydd och hållbarhet. Honeywell tillverkar reduceringsventiler av mässing eller gjutjärn. Dessutom har vi ventiler i rostfritt stål för aggressiva medier som kan användas inom livsmedelsindustrin. Våra tryckreduceringsventiler kan användas för vatten, luft, kväve och andra icke-aggressiva gaser.

Vår storsäljare D06F erbjuder många fördelar såsom utbytbara filter och möjlighet att eftermontera självrengörande filter för att ta bort partiklar som finns i röret samt en manometer för avläsning av utgående tryck.

Honeywell erbjuder ett brett utbud av tryckreduceringsventiler och kan erbjuda allt från små ventiler med gängor till större ventiler med flänsar. Se vår e-katalog för mer information om våra produkter.

   
LÄNKAR
Energiprodukter Sverige
Honeywell.se
honeywell-ecc.se
ecc.emea.honeywell.com
Vattenteknisk information
Kylprodukter


LÄNKAR TILL
PRODUKTER

Europeiska produktkatalogen
evohome
Produktkatalog, Centraline


LÄNKAR TILL
DIMENSIONERINGS-
PROGRAM
Frekvensomvandlare
Ställdon, 2,5/6,5 mm
Ställdon, 20/38 mm
Ventiler, linjära
 
       
 
Copyright |  Integritetspolicy

11.02.2014