www.honeywell.comwww.honeywell.se
HEM Generell Vatten VÄrme Fastighetsautomation Kyla Kontakta oss Beställ

Ny ALWA-Comfort cirkulationsventil från Honeywell

Med den nya Alwa - Comfort V18xx , "in-line" reglerventil , kompletteras Honeywells produktutbud av Alwa cirkulationsventiler för dricksvatten, tillverkade i korrosionsbeständigt rödgods.

Alwa-Comfort-ventilen är avsedd att reglera vid mycket låga flöden och vattenhastigheter < 0,1 m3/h. Ventilen har ett inbyggt termoelement med en patenterad bypass-öppning, vilket garanterar en exakt reglering.

Ventilen är avsedd för hygieniska ändamål och är lämplig för individuell, våningsbaserad temperaturkontroll i byggnader med flera våningar och där varmvatten cirkulerar på andra små blandningskretsar. Detta ökar bekvämligheten när man omedelbart vill ha varmvatten i kranen.

Temperaturen styrs exakt av ett helt integrerat termoelement som är den centrala komponenten i produkten. Den unika "in-line"-designen är kompakt samt utrymmeseffektiv och ger fördelar vid planering av installationen.

Temperaturregleringen är förinställd på antingen 57° C eller 63° C. Inga andra inställningar krävs eftersom värmeelementet reglerar rätt mängd varmvatten via en liten fast inställd bypass.

Vid temperaturfall öppnas ventilen och varmt vatten strömmar till. Stiger temperaturen i systemet expanderar termoelementet och stänger ventilen tills den önskade flödeshastigheten uppnås.

Detta ger en permanent och stabil cirkulation av varmt vatten med minimal energiförbrukning.

Mer information hittar du här

   
LÄNKAR
Energiprodukter Sverige
Honeywell.se
honeywell-ecc.se
ecc.emea.honeywell.com
Vattenteknisk information
Kylprodukter


LÄNKAR TILL
PRODUKTER

Europeiska produktkatalogen
evohome
Produktkatalog, Centraline


LÄNKAR TILL
DIMENSIONERINGS-
PROGRAM
Frekvensomvandlare
Ställdon, 2,5/6,5 mm
Ställdon, 20/38 mm
Ventiler, linjära
 
       
 
Copyright |  Integritetspolicy

17.06.2015